Post by trabindiapeso on Feb 24, 2022 5:40:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Hoppers: Crossy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Hoppers: Crossy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor cheatů vše ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Hoppers: Crossy Wars 2022 version ▞▞▞
Velmi dobrá hra, ale můžete přidat postavy z klonových válek (jako mace windu) a učinit chodce zničitelným (chodítko je mimochodem otravné) a možná vytvořit nějaké křížové hry o videohrách (jako například call of duty) v obou směrech , děkuji za vytvoření této pěkné hry.
Kde je kylo ren
Měla by mít věc, která probouzí sílu. Jako některé nové postavy a mapy.
Hra má špatnou grafiku a snadno se hraje
Koupil jsem si mistra Yodu a nedá mi to s ním hrát
Je to jako Crossy Road... Kromě STAR WARS! Jak skvělé to je?!
ne opravdu cool
Jo dobří
Tu hru miluji a je perfektní pro mě i pro fanoušky Star wars. Jediná věc, kterou lze přidat, je to, že hra jde příběh po příběhu a že můžete házet na kterou stranu, jako je temná strana nebo jako světlá strana, a že můžete vytvářet postavy (jako stormtrooper s jangos fett jetback a darth vader healmet for head) Stále dávám hře 5 hvězdiček, ale přidejte prosím , než bude úžasná
je to zábava
dort mám rád
Galaxy Hoppers: Crossy Wars આર્કેડ jsq
Tanki Online - PvP tank shooter Arkády gdk
Hra je zábavná a vůbec, ale v sekci Endor nemůžete umístit tolik chodců? Pokaždé, když jednomu uniknu, je poblíž další
Nudná hratelnost.
Super
No to je v pořádku, je to v pořádku tak, jak to je
Sucks Sucks Sucks Sucks
ÚŽASNÁ HRA!!!
Galaxy Hoppers: Crossy Wars Аркадни ztt
Hra drží na úrovni 47...v aktualizaci z června 2019. Předtím jsem si užil hraní.
Tato hra je tak zábavná a návyková, že by mohli využít další postavy a světovou, ale jinak úžasnou hru.
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
tato hra mě nechá hrát
To je tak roztomilé
Jsem velký fanda star wars a tahle hra mě hrozně baví (doporučuji!!)
Strašná hra. Velmi rozrušená. Koupil si mistra jógy, ale nedostal ho. Prý ho ještě musím koupit. Pěkný podvod.
Nikdy si tuto hru nekupujte, podvedla mě a nikdy jsem nedostal své peníze zpět a pokud ji máte, ujistěte se, že ji smažete
Zábava
Skvělá hra, ale může být lepší s příběhovým režimem a více postavami, jako je hratelný klonový voják a další postavy, doufám, že bude aktualizace s více postavami
Zábavné rychlé a snadné hraní
Tato hra je velmi zajímavá a také velmi zábavná.
Myslím, že byste měli dát boss bitvy
Zábava. Je to tak úžasný pohled na populární herní styl.
4 hvězdičky, protože nepřátelé mohou střílet z libovolného směru a vy ne.
Ahoj, neví někdo, jestli je venku aktualizace hvězdných válek galaxie hrdinů?
Galaxy Hoppers: Crossy Wars Arcade cmx
Lidhx
Musíte také umět hrát za císaře
Kde mám začít. Je to poměrně těžká hra, což oceňuji. Ale řekněte mi, jak je vlastně možné míjet chodce?Také hotové postavy jsou umístěny výše, než by měly být, protože se zdají být stejné s jinou texturou (skin) velmi otravné, protože NEMÁM v plánu utrácet peníze. Opravdu opakující se.
HROZNÍ KLUCI SI TOHLE NESTAHUJTE
Dobře, opravdu nechápu, když je za rohem nepřítel bez zbraně a vy máte světelnou šavli, nemůžete je zasáhnout, ale oni vás mohou.