Post by trabindiapeso on Feb 24, 2022 5:52:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe aur ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Acest joc este destul de bun, este foarte captivant, așa că trebuie să-i dau cinci stele
Acest joc nu este distractiv de încetinit.
Distracţie
Am ADHD, așa că am descărcat ceea ce am crezut că este un joc de Halloween ocazional (fără presiune de timp). Spre dezamăgirea mea, deși nu există un cronometru fizic, utilizatorii sunt încă sub presiune pentru a servi clienții înainte să devină nerăbdători și să plece.
Drop Stack Ball - Fall Helix Blast Crash 3D Arkadne igre jxhx
Ramane de vazut
Joc grozav de gătit, strângi de fapt suficiente monede pentru a crește nivelul și a te bucura de el, mai degrabă decât să poți urca nivelul doar la sfârșit.
■■■ AJUTOR!!! ■■■ Această actualizare recentă a creat o eroare care face ca jocul să se prăbușească și să se închidă după finalizarea unui nivel. Vă rugăm să reparați în curând! Am jucat acest joc de săptămâni întregi fără probleme până acum. Acesta este jocul meu preferat de gătit, dar erorile îl fac să fie jucat dacă trebuie să redeschizi după fiecare nivel.
Joc grozav... grafică cool ușor de jucat
Aș evalua acest lucru cu 6 stele dacă aș putea, dar din anumite motive telefonul meu se blochează întotdeauna când încerc să cumpăr diamante și mai multe monede! Așa că, băieți, vă rog să remediați acest lucru, îmi place foarte mult acest joc
Un joc frumos de jucat, relaxant și nu prea greu de trecut prin niveluri.
Jocul Bakwas acesta este
Este ușor ca majoritatea jocurilor de gătit
Halloween Cooking Games 街機 faew
Acest joc este uimitor, dar după actualizare nu pot juca un singur nivel pentru că se închide. Nu știu ce ați făcut, dar remediați. Nu pot da mai mult de 1 stea, deoarece nu o pot juca deloc după această actualizare blestemată.
Joc foarte bun și grozav Am fost foarte impresionat de acest joc și mi-a fost foarte ușor să obțin cele mai bune rezultate💕💕💕💕😍😍😍🍲🍲🍲😎😎😎😎😎🥚
Eyeysfeuecgsurcs😎😎😵😵
Un joc foarte interesant pe care ar trebui să-l jucați, sper să vă placă
59 nivel nu trece . Încerc din nou și din nou .😠
Halloween Cooking Games อาร์เคด slwl
frumos joc
Fața portocalie din jocul cu tăiței are ceva probleme. Poate că poți repara. Este foarte greu de jucat.
Distracție și distracție bună pentru a mă ajuta să rămân calm
Joc distractiv de jucat, dar devine mai greu odată ce treci la nivel.
Mai întâi a fost bun, dar apoi la nivelul 73 nu m-a lăsat să fac tăiței și clienții sunt nepoliticoși..
😤😤😤
Nu mi-a plăcut jocul, dar este frumos, dar nu impresionează
Am scris o recenzie nu cu mult timp în urmă, ciudat că dispare. Oricum, jocul grozav a găsit noile niveluri! Ține tot așa, dezvoltatorii care lucrează bine. Halloween fericit 🎃
E ok, dar prea ușor
Cum să joci
Acest joc este foarte rău
Îi voi da zero L-am descărcat tot ceea ce numai zero nu îl descărcați
Foarte naibii de naiba Nu am putut juca jocul, pentru că tot se închidea asupra mea.
Acest joc este suspendat după actualizare. La început îmi place foarte mult acest joc, dar după o actualizare nu primesc energie deoarece am primit 3 stele. Și de cele mai multe ori jocul nu funcționa.
Nicio problemă, încă îl iubesc până acum
Drăguț joc de gătit diferit de celelalte
Este un joc tematic grozav care trece timpul
Îmi place jocul până acum.
Halloween Cooking Games Arked kbi
Imi place jocul asta. Dar sunt câteva lucruri pe care mi-aș dori să le pot schimba. Ești blocat să gătești același lucru atât de mult timp. Aceleași ordine cu aceiași oameni și aceleași provocări. Chiar și adăugarea de niveluri bonus diferite cu mini-jocuri care vă oferă avantaje speciale, lucruri care se rup și trebuie să le remediați, sau chiar mai multe upgrade-uri pentru a vă menține implicat, toate ar ajuta la menținerea acestui joc interesant și ar merita adăugat. Nivelurile bonus cu lucruri speciale ar fi și ele grozave.
Mai multe probleme cu jocul, cum ar fi faptul că nu puteți obține mai multe legume decât dacă aveți aplicația deschisă. Un alt lucru ciudat este ratingul de serviciu.... Este atât de fals, pot servi un nivel perfect și pot primi un 60 ceva, în ciuda faptului că clienții mei nu așteaptă deloc. Dacă reușiți să treceți peste asta, este incredibil de captivant. Vă rog să faceți un joc internațional. Îmi place asta... Doar enervat de anumite nuanțe.
Are acest joc un clasament cu scoruri
Joc grozav. Iubește grafica, ușor de obținut conceptul. Mi-aș dori să existe mai multe camioane, astfel încât să nu trebuiască să șterg și să descarc din nou pentru a continua să joc. Totuși, distractiv și captivant în general.
UPDATE: Toate erorile par a fi șterse. Jocul funcționează perfect. Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a asculta și a corecta toate defectele.
A fost misto si fascinant