Post by trabindiapeso on Feb 24, 2022 6:04:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Grafika je toliko loša da je nemoguće uočiti razliku između neprijatelja i drveta na prvi pogled.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie sdkl
cgy i
Wild Castle TD - Grow Empire Arkada ogj
Dobra igra.
Bilo je zabavno dok se ne borite protiv 2 tima i ograničeni ste u prostoru i području, a neprijatelji mogu stvarati non-stop trupe lol, slijedite sve bitke koje su postavili što je loše. RTS vam omogućuje da se izgradite i izborite svoj put. S ovim se možete boriti samo na određeni način ili ćete izgubiti.
Moja recenzija se iz nekog razloga stalno uklanja. Nezgrapno korisničko sučelje, loš AI, a pronalaženje puta je pogodno ili promašeno. Igranje bi moglo biti vrlo zabavno, ali će razvojni programeri prije toga morati popraviti neke vrlo važne i temeljne stvari.
Pitali su me na kojoj razini. Preskočio sam turorial ušao u utakmicu protiv jednog bota i odmah sam bio opkoljen katapultima. Ako se možete boriti protiv katapulta 3 s 2 seljaka onda bih mogao promijeniti recenziju
Vjerojatno druga najbolja igra iz mog osobnog iskustva. Ali sveukupno je i dalje NAJBOLJA 👌.....UwU, razvojni programer odgovara jedan po jedan komentar osjećao sam se kao da je ovo komentar na youtube. Moram vas poštivati da imate predanost da sami odgovorite na sve komentare
Zabavno, ali nešto nema smisla
Najbolja igra na svijetu, ali dodajte životinje za hranu za rad MOLIM VAS
Prilično super za mobilni RTS, bilo bi još bolje kada bi postojalo nekoliko grupa jedinica koje možete dodijeliti dugim pritiskom, a zatim dodirnuti za ponovni odabir i ako je opcija premještanja napada spriječila kliknite za odabir kako biste mogli premjestiti jedinice tamo gdje su bile druge umjesto u blizini, ali nitko drugi to ne radi ni izvan računala, tako da to ne može smatrati razlogom za smanjenje ocjene.
To je sladak koncept, ali smatram da vam se ne daje mnogo šanse da ojačate svoje snage prije nego što vas preplave napadi. To mi je pokvarilo, ali inače dobra igra.
RTS Siege Up! - Medieval War Strateji Oyunları mpnf
Nadam se da ćeš ispraviti ovu grešku kada je igraš f##ing se trajno pauzira svakih 20 sekundi prije nego što izbrišem ovu aplikaciju. popraviti to i dati recenziju s 4 zvjezdice.
Ovo je stvarno dobra igra zabavna i nije super teška. Preporučio bih ovu igru svima. 5 od 5.
Trebalo bi postojati mogućnost odabira broja vojnika
Vidim puno potencijala u igri i znam da je to još uvijek mlada igra, ali za mene je to 3,5/5. U ovom trenutku kontrolirati grupu jedinica veću od 5 je stvarno nezgodno, razine su dobro osmišljene iako igra i AI postaju pomalo zastarjeli s istim jedinicama i zgradama u svakoj fazi. Igra je ugodno izazovna, ali ponekad i frustrirajuća. Dodavanje novog sadržaja, poliranje i poboljšanje kvalitete života sve su što igra treba biti bolja. Samo tako nastavi!
Stvarno se nadam da kreator to vidi jer stvarno VOLIM ovu igru, ali samo dobijete 1 preskakanje što je nepošteno jer ne mogu proći 2 razine pa sam sada zapeo, pročitajte ovo, ostanite sigurni. Sve što želim je 2-3 preskakanja razina ili malo olakšati jer vas napadaju otprilike 4 tima odjednom. Zbogom 👋
POSTOJI PROBLEM KOJI MI NEĆE DOZVATI DA PREUZMIM IGRU!
Lijepo
Ovo je najbolja strateška igra. Možemo sami izgraditi svoje kraljevstvo i napadati neprijatelje. Ali ipak, treba dodati mnoge stvari. To su:- 1. Za slanje emojija. 2. Potrebno je smanjiti vrijeme potrebno za izgradnju tornja i osvajanje mina nakon ovog ažuriranja. 3. Možemo poslati resurse ili trupe našem prijatelju. 4. Treba dodati kamen u popis resursa. 5. Trebala bi biti zgrada za svinjara i diva. Rekao sam mnogo stvari da dodam kako bih dodao još neke stvari kako bi ova igra bila vrhunska. Sve najbolje.
Sjajna igra, ali preteška. Kupolaste razine imate nula vremena za prikupljanje resursa i izgradnju obrane prije nego što vas pregaze. Možda malo ublažite poteškoću.
stvarno super, ali dodajte još jedinica i zgrada i kreativni način, ispričavam se ako je ovo previše😀
Mislim da bih dao 5 zvjezdica, ali što je ovo za mnoge disredtid područje da ne možemo izgraditi zgradu za mnogo neprijatelja 1 kraljevstvo vs 2 ili možda 3 kraljevstvo i ako je naš dvorac uništen gubimo, ali zašto kada je neprijateljski dvorac uništen možete nastaviti stvarati vojnika ili još više super vojnika koji ne pravi nikakvu scenu ova igra je noob, nadamo se da će vas ova masaža natjerati da naučite kako napraviti dobru igru, a anemiju je još uvijek teško dobiti čak i ako je način početnik.
Oglasi su ga ubili.
Volim ovu igru u svim aspektima osim što ne možete graditi zidove
Od svih mobilnih igara koje sam igrao, ova je vrlo blizu vrha sa svojom jednostavno nevjerojatnom kvalitetom.
Potpuno glupo rotiranje telefona je isključeno, ali se i dalje okreće, loša tekstura
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi skc
Igra je klizna, ne mogu dodirnuti jedinicu niti mogu išta izgraditi ili popraviti... Ispravite ovu grešku...
Ako volite brzu, ali vrlo stratešku igru. To je to. To je vrlo izazovno i ovisno. Runda traje oko 10-20 minuta, ali ćete se zagrliti u mnogo kalkulacija i taktika za pobjedu
Molimo vas da ažurirate ovu igru, moja recenzija je dobra proteklih mjeseci, ali mi je pomalo dosadno, predložio sam ažuriranje za više razina i više vojski za borbu.
Takve kontrole ne mogu kontrolirati jedinice dovoljno dobro za igru.
Dobar koncept, ali loše izveden, tutorial je iznimno nespretan, a AI je izuzetno težak za početnika. Točnije kada dođem do vojarne u tutorialu igra zaostaje.
Ova igra nudi najbolje mobilno RTS iskustvo koje sam do sada pronašao u Play Storeu. Iako nije savršena, Siege Up je najbliža stvar koju ćete pronaći ako tražite igru sličnu klasičnom Warcraftu, Age of Empires ili Command and Conquer. Besplatna je za igranje, offline i online, a ima i značajku uređivanja karte.
Ganda Sa slika
Sjajna igra, ali kampanja je IZUZETNO teška i nepravedna.
Nedavno sam preuzeo igru i pogodi što " SIEGEUP NE ODGOVARA MOLIMO KONTAKTIRAJTE RAZVOJA